Voorstellen

Mijn verhaal

Boom Opleidingen - Jannie Sarton - Even voorstellen

Mijn naam is Jannie Sarton (getrouwd en moeder van twee kinderen) en ik ben opgeleid tot kinderpsycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ik heb meer dan vijftien jaar gewerkt in verschillende instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Naast diagnostiek en behandeling van uiteenlopende problematiek ben ik bekend met het voeren van oudergesprekken, het geven van groepstrainingen, observaties én het opstellen van behandelplannen.

Ik heb hiernaast kwalificaties en werkervaring in het onderwijs. Ik heb een lesbevoegdheid en ik heb een master gevolgd over leiderschap en kwaliteit in het onderwijs. Ik heb o.a. les gegeven op een universiteit en ik heb verschillende bijscholingscursussen gegeven aan onderwijspersoneel.

In totaal heb ik tien jaar gestudeerd en ben ik meer dan twintig jaar in verschillende functies werkzaam geweest in zowel de geestelijke gezondheidszorg als het onderwijs. Naast mijn werk geef ik al jaren judolessen. In 2021 heb ik besloten om van mijn droom werkelijkheid te maken, namelijk de start van een eigen opleidingsinstituut. Hierin kan ik al mijn kennis en kunde doorgeven aan mensen die interesse hebben in het werken als (kinder) coach. Kijk maar eens bij de opleidingen en cursussen of één van de opleidingen je aanspreekt. Ook kan je bij mij terecht voor een stuk persoonlijke groei. Zit je bijvoorbeeld niet goed in je vel? Wellicht is één van de cursussen op het gebied van persoonlijke groei dan passend voor jou. Ik hoop dat je enthousiast bent en dat ik je snel mag ontmoeten tijdens één van mijn opleidingen of cursussen.

Kies voor een betrouwbare opleiding gegeven door iemand met veel kennis en ervaring!

Mijn missie

Mijn missie is het creëren van zo veel mogelijk levensgeluk voor kinderen over heel de wereld. In Nederland doe ik dat door al mijn kennis en kunde door te geven aan aankomende of startende kindercoaches. Hiernaast vraag ik bij elke inschrijving of je aan wilt geven welk deel van de opleidingskosten je af wilt dragen aan een project van Edukans. Edukans richt zich op onderwijs aan kinderen in ontwikkelingslanden. Boom opleidingen probeert zo veel mogelijk bij te dragen aan projecten die zich richten op onderwijs aan kinderen om op deze manier ook bij te dragen aan het levensgeluk van kinderen elders op de wereld. Indien mogelijk draag ik bij aan projecten die zich richten op onderwijs aan meisjes, zodat we ook ons steentje bijdragen aan een duurzamere aarde. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hoe langer meisjes naar school gaan, hoe beter ze in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en hoe later ze kinderen krijgen. Hiermee gaan we een snelle bevolkingsgroei tegen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Door een opleiding of cursus te volgen bij Boom opleidingen investeer je dus in jezelf, draag je bij aan het levensgeluk van een kind aan de andere kant van de wereld én help je mee aan het creëren van een duurzame planeet. Een win-win-win situatie dus!

Mijn beloftes